Nearshoring as a Service

Opplev friheten til å skalere

IT-behov?

Vanskelig å få tak i rett IT-ekspertise og kompetanse?

Med økende etterspørsel etter IT-kompetanse, er Nearshoring i Polen en gunstig løsning som gir tilgang til erfarne IT-eksperter. Våre fleksible prosesser setter dere i stand til å skalere raskt med erfarne spesialister

Sentrale spørsmål

Grunner til å velge Nearshoring

en

Masse IT-eksperter

emagine har et betydelig nettverk av IT-spesialister i Polen. Vår solide markedsposisjon og dyktige folk gjør at vi kan koble Europeiske bedrifter med de beste ekspertene i markedet

to

Kompetanse i verdensklasse

Polske utviklere er anerkjente for å være fremragende. De er rangert helt i verdenstoppen, i følge rapporter fra bl.a. HackerRank og TopCoder.

tre

15 000 IT-utdannede

Polen har fler enn 350 000 IT-fagfolk, det er Europas største IT-arbeidsstyrke og -talentpool. Hvert år utdannes over 15 000 studenter innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT).

fire

45 dager til oppstart

emagines smidige og fleksible prosess gjør det enkelt å sette et nearshoring-team i gang innen 45 dager. Skaler opp og kom raskt i gang!

fem

Kompatibel kultur

Warsawa er kun en liten flytur unna Norge. Dine nye kolleger integrerer seg raskt i bedriftskulturen deres med sine utmerkede engelskkunnskaper, profesjonelle holdning og stå-på-vilje.

Noen Nearshoring kunder

Få mer kunnskap

åpen e-bok: The ultimate guide to Nearshoring

E-bok:
The ultimate guide to nearshoring

Få fakta, innsikt og våre beste råd om hvorfor og hvordan du kommer i gang med nearshoring, i en komplett og lettlest e-bok.

Møt teamet vårt

Opplev nearshore-oppsettet vårt i Polen

I emagine sine tre Nearshoring-sentre i Warszawa, Krakow eller Lodz får du tilgang til en fullt skalerbar utviklingsavdeling, hvor dere kan velge team eller individuelle IT-eksperter.

Nearshoring

Find expertise in Poland: Polish universities have a long tradition of engineering and IT degree programs and are still among the best in these fields in Europe today.

Nearshoring as a Service

Skaler med IT-ekspertise fra Polen

Realiser IT potensialet deres med emagines Nearshoring-tjeneste. Kom i gang med erfarne polske IT-spesialister i et fullt skalerbart oppsett. Vår fleksible leveringsmodell integreres sømløst med teamet ditt, slik at du kan nå deres mål.

Kom i gang i et av våre Nearshoring-sentre i Warszawa, Krakow eller Lodz.

Velg et kompetent team eller individuelle eksperter for å bidra i dine kritiske forretningsprosjekter. Med 12 års erfaring og et stort nettverk av spesialister, er emagine en compliant fullservicepartner du kan stole på.

45 dager til oppstart

På bare 45 dager kan IT-teamet ditt være i gang. Vi sørger for all logistikk og lokal kommunikasjon, setter deg i kontakt med erfarne IT-konsulenter og tilbyr flotte kontorlokaler, infrastruktur og maskinvare. La oss håndterer det praktiske, så kan du fokusere på det som betyr mest for dere.

Skreddersydd til deres behov

Vår Nearshoring-tjeneste er skalerbar til å passe alle teamstørrelser, fra to konsulenter til 100+. Vi tilpasser oppsettet til deres behov og foreslår den leveringsmodellen som passer best, enten det er en teamutvidelse eller Managed Services.

Ekspertene våre

Michal

Det mest verdifulle siden er den kontinuerlige utviklingen av min kompetanse og kunnskap på tvers av ulike teknologier og bransjer.

Michał Załuski
Sitecore Platform Specialist

Roza

emagine gir meg fantastisk støtte på min reise som frilanser.

Róża Szyc
Business Analyst

Mateusz

Jakten på å ligge i forkant av og lede an innen de nyeste trender og teknologier er det som driver meg og kollegene mine.

Mateusz Dudkiewicz
Cloud Engineer

Michal B

Å jobbe med emagine gjør det mulig for meg å utvide og utvikle min kompetanse i hvilken som helst retning, som jeg selv velger.

Michał Bucholc
IT Help Desk Specialist

Konrad

Å jobbe med teammedlemmer fra ulike tidssoner eller kulturer krever åpenhet og fleksibilitet. Men med riktig tilnærming er det en fin opplevelse

Konrad Krakowiak
DevOps Engineer

Slik fungerer det

Fleksibelt – skalér- og justerbart

emagines polske nearshore-avdelinger i Warszawa, Krakow og Lodz er spesialiserte til å betjene europeiske selskaper med skreddersydde nearshoring-tjenester

Vi har over 10 års erfaring med Nearshoring og forstår hurtig ulike selskapers spørsmål og utfordringer. Det gjør oss i stand til å levere konkrete resultater og løsninger som fungerer for dere.

Oppsummert er dette vår arbeidsmetode:

01

Undersøkelsesfasen

Vurderer du om nearshoring er det riktige valget for deres bedrift? Ingen grunn til bekymring! Vi hjelper deg med å gjennomføre nødvendige analyser og undersøkelser for at du kan ta et informert valg uten å investere noe.

Bli med på en tur til Polen! Du får se ett av våre nearshoring-sentre, intervjue konsulenter og snakke med noen av våre kunder. Slik får du også en praktisk innsikt i kompetansenivået og arbeidskulturen i Polen.

02.

Vi lytter, lærer og avklarer

For å tilpasse nearshoringstjenesten og oppsettet slik at det fungerer for dere, er vi nøye med å forstå dere unike situasjon, utfordringer og krav. Du snakker, vi lytter!

03.

Vi tilpasser en modell som matcher dere

Basert på diskusjonene og innsikten – kombinert med vår omfattende erfaring med nearshoringstjenester – anbefaler vi et oppsett som vi mener er best. Det kan så skreddersys til deres behov og ambisjon.

04.

Oppstart

Så setter vi i gang! Vi vet at kundene setter pris på rask levering og oppstart. Og heldigvis, med våre prosesser, kan du snart forvente å ha et team klar til å utføre og levere resultater på så lite som 30-45 dager.

05.

En helhetlig serviceopplevelse

Et samarbeid basert på dialog og åpenhet bidrar til at dere får en tjeneste av høy kvalitet. Vi tilbyr en komplett logistikkpakke og oppsett, inkludert kontorer, arbeidsstasjoner og IT-infrastruktur.

Så, bare len deg tilbake og la oss hjelpe dere med å vokse med fremragende kompetanse fra Polen.

Vi garanterer full compliance

Information Security
ISO 27001 Afnor

afaq informasjonssikkerhet

Environmental management:
ISO 14001 - ISO 5001 integrated

Qvalify ISO 14001

Quality management:
ISO 90001

Qvalify ISO 9001

IT Operations:
Revi-it ISAE 3402 Operations

GDPR:
Revi-it ISAE 3000 GDPR

Fordeler

Hva du får

1

Høyt volum av kvalifiserte seniorkonsulenter

2

Fleksibilitet og skalerbarhet

3

Tjeneste og oppsett som tilpasses deres behov

4

Kulturelt kompatibel arbeidsstyrke

5

En erfaren leverandør

  Partner til ledende selskaper og scaleups siden 2011

emagines Nearshoring-virksomhet i Polen har vokst til over 1 300 dyktige konsulenter i 2023.

Hver dag betjener vi et bredt utvalg av store kunder, også flere norsk, i våre tre nearshore-knutepunkter i Warszawa, Krakow og Lodz.

Nearshoring konsulenter på kontrakt:
1300 pluss
Nearshoring kunder:
60 pluss
Våre konsulenters frafall:
Less-than-5percent

Blog

Nyttige råd og innsikt
om Nearshoring

left-arrow
right-arrow

Er IT kompetranse fortsatt mangelvare i 2023?
Expert stories
Nearshoring
Opinion

Behov for å tenke nytt: Er IT-kompetanse fortsatt mangelvare i 2023?

Norge mangler IT fagfolk og vi har visst det lenge. Næringslivet sliter med å skaffe utviklerkompetanse, samfunnet henger etter med nødvendig digitalisering og politikerne sover i timen. Hvordan løser vi dette?

Warszawas sentrum med skyskrapere og høye forretningsbygg
Expertise strategy
Nearshoring

Polen – nye muligheter i Europas IT hub

Bedrifter som har behov for skalerbar tilgang på IT kompetanse har valgt Polen. I denne artikkelen ser vi på mulighetene, fakta og spørsmål næringslivet måtte ha når de vurderer å sette i gang utviklingsprosjekter i Polen. Forstå hovedfordeler, myter og utfordringer ved å flytte IT-utvikling.

Anders Bjerkestrand sitter og blir intervjues i Warszawa
Client cases
Nearshoring

Eika: Ikke vanskelig å komme i gang med Nearshoring

(VIDEO) Eika valgte Nearshoring for å få kostnadskontroll og få fatt i de mange dyktige konsulentene som finnes i Polen. Med emagines hjelp har de nå mange dyktige utviklere og hyggelige polske kolleger på jobb som fungerer godt i deres produktteam, forteller Anders Bjerkestrand fra Eika i dette videointervjuet.

Eirik Wang CTO i Optio Incentives
Client cases
Nearshoring

Optio Incentives: Fra 4 til 15 utviklere på ett år

Der mange bedrifter sliter med å finne IT-kompetanse og utviklere i Norge, har scaleup-selskapet Optio Incentives tenkt nytt og krysset landegrensene. Ved hjelp av emagine har de fått tilgang til erfarne IT-utviklere i Warszawa til deres selvbetjeningsplattform.

Mann sitter i sofa en en flyplass lounge på tur ut over grensene
Expertise strategy
Nearshoring

Mangel på IT-kompetanse i Norge: Utfordringer og nye løsninger

Mange bedrifter opplever utfordringer med å få tak i IT-konsulenter i Norge. Det påvirker fremdrift i prosjekter og i siste ende ønske om vekst. Hvis man tenker «utenfor-boksen» kan løsningen faktisk være snublende nær: Ta i bruk dyktige IT-spesialister i vår nærliggende region.

2 kvinner og 2 menn i et møte som diskuterer
Expertise strategy
Nearshoring

Guide: Hvordan lykkes med nearshoring

Når du opplever utfordringer med å få tak i kvalifiserte utviklere til IT-prosjekter kan nearshoring i Polen være et reelt alternativ. I denne guiden forklarer vi hvilke ni kriterier som gir suksess hvis du velger å gå nearshore.

Mateusz Dudkiewicz: emagine promoterer meg og mitt arbeid
Consultant testimonials
Nearshoring

Mateusz Dudkiewicz, Cloud-ingeniør

Mateusz Dudkiewicz – Nearshoring-konsulent: Det er mye å si om emagine – de gir meg stabilitet og støtte i konsulentreisen, de har åpne prosesser og betaling skjer i henhold til avtalen. Og muligheten for å jobbe for skandinaviske kunder er faktisk en av de største fordelene jeg opplever.

Young and talented IT professionals outside
Expertise strategy
Nearshoring

Er Polen Europas nye Silicon Valley?

Ønsker du tilgang til topp kvalifiserte IT-konsulenter; “Look to Poland”. Med en solid IT-utdannelse har polske IT ingeniører og kodere vunnet frem, hvor 15.000 ingeniører årlig uteksamineres fra polske universiteter.

Sebastian Norling
Client cases
Nearshoring

DPOrganizer: Den nødvendige fleksibiliteten for en start-up

DPOrganizer innså raskt Polens store potensiale som nearshoringlokasjon. IT-utviklerne har gode ferdigheter, men de legger også stolthet i arbeidet. Det betyr at de leverer mer enn forventet.

   Book en online tur

La oss vise dere rundt på kontorene hvor det fremtidige utviklingsteamet deres kan jobbe.