Opplev effekten
av polsk IT-ekspertise

Nearshoring as a Service

Vår tjeneste

Two It consultants talking in an office

Finn ekspertise i Polen: Polske universiteter har en lang tradisjon med ingeniør- og IT-utdanninger og er blant de beste innen disse fagområdene i Europa i dag.

Nearshoring as a Service

Skaler med IT-ekspertise fra Polen

Med emagines Nearshoring as a Service får selskapet deres en fullt skalerbar utviklingsavdeling i Polen, som åpner for tilgang til det store antallet av høyt kvalifiserte IT-spesialister i Polen.

På mindre enn 45 dager kan dere ha et team i gang med fokus på å nå forretningsmålene dine.

Vårt erfarne nearshoring-team i Polen håndterer alt det praktiske ved å tilby kontorer, infrastruktur, maskinvare og erfarne IT-eksperter. Kort sagt; vi tar oss av hele oppsettet.

Tjenesten skreddersys for deres unike situasjon og er skalerbar for den team-størrelsen du ønsker. Vi har kunder med to konsulenter og kunder med over 100.

Fordeler

Hva du får

1

Høyt volum av kvalifiserte seniorkonsulenter

2

Fleksibilitet og skalerbarhet

3

Tjeneste og oppsett som tilpasses deres behov

4

Kulturelt kompatibel arbeidsstyrke

5

En erfaren leverandør

Blogg

Lær mer om
Nearshoring

Mann sitter i sofa en en flyplass lounge på tur ut over grensene
Expertise strategy
Nearshoring

Mangel på IT-kompetanse i Norge: Utfordringer og nye løsninger

Mange bedrifter opplever utfordringer med å få tak i IT-konsulenter i Norge. Det påvirker fremdrift i prosjekter og i siste ende ønske om vekst. Hvis man tenker «utenfor-boksen» kan løsningen faktisk være snublende nær: Ta i bruk dyktige IT-spesialister i vår nærliggende region.

2 kvinner og 2 menn i et møte som diskuterer
Expertise strategy
Nearshoring

Guide: Hvordan lykkes med nearshoring

Når du opplever utfordringer med å få tak i kvalifiserte utviklere til IT-prosjekter kan nearshoring i Polen være et reelt alternativ. I denne guiden forklarer vi hvilke ni kriterier som gir suksess hvis du velger å gå nearshore.

Mateusz Dudkiewicz: emagine promoterer meg og mitt arbeid
Consultant testimonials
Nearshoring

Mateusz Dudkiewicz, Cloud-ingeniør

Mateusz Dudkiewicz – Nearshoring-konsulent: Det er mye å si om emagine – de gir meg stabilitet og støtte i konsulentreisen, de har åpne prosesser og betaling skjer i henhold til avtalen. Og muligheten for å jobbe for skandinaviske kunder er faktisk en av de største fordelene jeg opplever.

Young and talented IT professionals outside
Expertise strategy
Nearshoring

Er Polen Europas nye Silicon Valley?

Ønsker du tilgang til topp kvalifiserte IT-konsulenter; “Look to Poland”. Med en solid IT-utdannelse har polske IT ingeniører og kodere vunnet frem, hvor 15.000 ingeniører årlig uteksamineres fra polske universiteter.

Sebastian Norling
Client cases
Nearshoring

DPOrganizer: Den nødvendige fleksibiliteten for en start-up

DPOrganizer innså raskt Polens store potensiale som nearshoringlokasjon. IT-utviklerne har gode ferdigheter, men de legger også stolthet i arbeidet. Det betyr at de leverer mer enn forventet.

   Book en online tur

La oss vise dere rundt på kontorene hvor det fremtidige utviklingsteamet deres kan jobbe.

Oppmerksomhet fører til partnerskap

Våre evner til å lytte, forstå og tilpasse oss kundenes og konsulentenes unike utfordringer, gjør oss i stand til drive forandring og å skape varige resultater – det fører til verdifulle partnerskap.

Vi er emagine, og du har vår oppmerksomhet.

Client module

client_module_device1

Kundemodulen: En gratis tilleggstjeneste for partnere

Som kunde av emagine, tilbyr vi dere ubegrenset og gratis tilgang til vår  kundemodul. Den web-baserte modulen gir full åpenhet, kontroll og oversikt over ressursbruk av innleide konsulenter.

Slik fungerer det

Fleksibelt –
skaler- og justerbart

emagines polske nearshore-avdelinger i Warszawa, Krakow og Lodz er spesialiserte til å betjene europeiske selskaper med skreddersydde nearshoring-tjenester

Vi har over 10 års erfaring med Nearshoring og forstår hurtig ulike selskapers spørsmål og utfordringer. Det gjør oss i stand til å levere konkrete resultater og løsninger som fungerer for dere.

Oppsummert er dette vår arbeidsmetode:

01

Undersøkelsesfasen

Vurderer du om nearshoring er det riktige valget for deres bedrift? Ingen grunn til bekymring! Vi hjelper deg med å gjennomføre nødvendige analyser og undersøkelser for at du kan ta et informert valg uten å investere noe.

Bli med på en tur til Polen! Du får se ett av våre nearshoring-sentre, intervjue konsulenter og snakke med noen av våre kunder. Slik får du også en praktisk innsikt i kompetansenivået og arbeidskulturen i Polen.

02.

Vi lytter, lærer og avklarer

For å tilpasse nearshoringstjenesten og oppsettet slik at det fungerer for dere, er vi nøye med å forstå dere unike situasjon, utfordringer og krav. Du snakker, vi lytter!

03.

Vi tilpasser en modell som matcher dere

Basert på diskusjonene og innsikten – kombinert med vår omfattende erfaring med nearshoringstjenester – anbefaler vi et oppsett som vi mener er best. Det kan så skreddersys til deres behov og ambisjon.

04.

Oppstart

Så setter vi i gang! Vi vet at kundene setter pris på rask levering og oppstart. Og heldigvis, med våre prosesser, kan du snart forvente å ha et team klar til å utføre og levere resultater på så lite som 30-45 dager.

05.

En helhetlig serviceopplevelse

Et samarbeid basert på dialog og åpenhet bidrar til at dere får en tjeneste av høy kvalitet. Vi tilbyr en komplett logistikkpakke og oppsett, inkludert kontorer, arbeidsstasjoner og IT-infrastruktur.

Så, bare len deg tilbake og la oss hjelpe dere med å vokse med fremragende kompetanse fra Polen.