Det hele starter
med deres utfordring

Vi vet at ingen problemer er like. Deres forretningsmål er vår prioritet.

Lytte, forstå og utføre

Vi drives av en åpen og ærlig dialog med kunder og konsulenter, for å forstå hva som betyr noe for dere. Derfor tilbyr vi tjenester som skreddersys til å løse deres  utfordringer og gir dere verdi.

Lytte, forstå, utføre.

Model_For_Why_work_with_us

Vi har en objektiv, grundig og systematisk prosess. Den er støttet av avanserte IT-systemer som garanterer upartisk matching og rask levering.

Hvem vi er

A smiling man

Proaktivt: Inngående kunnskap om våre våre beste eksperter og fleksible konsulentpartnere, gjør at kundene raskt får tak i kvalitetssikrede eksperter fra nettverket vårt.

Når vi sier at vi arbeider proaktiv med konsulentene våre – så er det er dette vi mener.

Med fundament i et nettverk av eksperter

Vi har god oversikt over og jobber tett med våre lojale konsulenter og faste konsulentpartnere. Slik får kundene tilgang en unike krets av kvalitetssikrede og erfarne eksperter.

Med en systematiske metode, basert på objektive prosesser og verifiserbare data, kan du stole på at konsulentene vi velger ut er de beste og mest erfarne.

Fra oss mottar du ikke tilfeldige CV-er eller får “benkevarmere” plassert i prosjektene dine. Derimot skaffer vi etterspurt ekspertise og tilpasser team som passer deres ønsker. Hver eneste gang.

Vi kjenner konsulentene våre.

Experience expertise

Opplev friheten til å skalere

I dag er skalerbarhet en stadig viktigere faktor for teknologidrevne organisasjoner. Det er rundt dette kritiske behovet vi har bygget forretnings- og leveringskapasiteten vår.

Med emagine får dere fleksibiliteten som trengs for å lykkes i et komplekst og stadig skiftende teknologisk landskap. Vi hjelper dere å skalere gjennom en fleksibel leveringsmodell som skreddersyr tjenester og kompetanse etter deres situasjon.

Våre eksperter

Vi er partner med fremtidens eksperter

Kundenes behov endrer seg konstant.

Vi holder vi oss oppdatert på bransjetrender og nye teknologier for å imøtekomme fremtidens behov for ekspertise. På den måten kan vi tilpasse og styrke nettverket vårt av eksperter og konsulentpartnere.

Slik møter vi kundenes utfordringer og umiddelbare behov for kompetanse og fleksible tjenester.

Who_We_are_consultant_5

Ac orci phasellus egestas tellus rutrum. Elementum tempus egestas sed sed risus pretium.

Vi fremmer relasjoner

Bygget på sterke relasjoner

Vi prioriterer å skape varige relasjoner med kunder og konsulenter. Jo mer vi vet og kjenner deg, jo bedre kan vi støtte deg.

Det er derfor vi sikrer samsvar mellom kundens situasjon, organisasjon og behov på den ene side, med riktige tjenester og ekspertise på den andre.