Få oppdrag for konsulentene deres
– bli samarbeidspartner

For konsulentselskaper med forretnings- og IT-ekspertise

Få en lojal, lyttende og engasjert partner for nye oppdrag og prosjekter.

Er dere IT-eksperter som jobber i samme firma, eller har fast ansatte konsulenter? Vi samarbeider med Norges beste eksperter og konsulentselskaper, uansett størrelse.

Vi er her for dere.

En samarbeidspartner

En konsulent med en kopp i hånden ser ut av vinduet

Gjennom en solid prosedyre finner vi aktuelle eksperter basert på konsulentens ekspertise og relevant erfaring.

Se ekspertiseområdene vi dekker.

Tilgang til prosjekter hos våre offentlige og private kunder

Konsulentselskap innen forretningsrådgiving eller IT-feltet?

Vi hjelper kunder med kompetanse innen IT-utvikling, forretningsrådgiving, prosjektledelse eller andre ekspertiseområder. Dekker dere ett eller flere spesialistområder? Bli vår samarbeidspartner til nye offentlig og private IT-oppdrag.

Jevn tilgang på nye oppdrag

emagine forvalter mange omfattende rammeavtaler i både privat og offentlig sektor. Som partner og leverandør kan dere få tilgang til oppdrag, anbudskonkurranser og nye prosjekter.

En profesjonell partner

Gjennom 25 år har vi opparbeidet oss en tung erfaring og gode prosesser for å levere ekspertise. Deres spesialiserte konsulenter kan være aktuelle for nye spennende oppdrag vi tilbyr hver uke.

Fordeler

Slik jobber vi med partnere

Partnerskap

emagine har lang erfaring med formidling av IT-spesialister, prosjektledere og forretningskonsulenter med partnere ved vår side. Hos oss blir dere ikke kun en leverandør, men en medspiller.

Samarbeid går begge veier

Vi lytter til dere når dere trenger oppdrag og nye prosjekter til deres konsulenter. Og vi ber om ekspertise når en kunde trenger hurtig assistanse her og nå. Det går begge veier.

Hjelp og støtte

Vi følger dere opp jevnlig og i supplier-portalen får dere informasjon om nye oppdrag innenfor deres fagområder. Konsulentene deres blir vel ivaretatt av våre ansatte i møte med kunden.

Førsteklasses ekspertise

Vi vet at deres konsulenter har jobbet hardt for å komme på et høyt nivå. Vi verdsetter dette nivået av ekspertise fordi vi samarbeider med landets beste utviklere, rådgivere, prosjektledere og forretningsutviklere.

En åpen og smilende dame møter en mann

Med 25 års erfaring i IT-bransjen vet vi hva som skal til for å levere god kompetanse til prosjekter og løpende oppdrag.

Ac orci phasellus egestas tellus rutrum. Elementum tempus egestas sed sed risus pretium.

emagine samarbeider med 500+ kunder i Europa

Supplier module

client_module_device1

Supplier-portal: Enkel administrasjon og oversikt

Som samarbeidspartner får dere tilgang til vår egenutviklete supplier-portal. Den web-baserte modulen gir full åpenhet, kontroll og oversikt over deres kompetanseområder og dere kan opprette profiler på alle deres konsulenter.

 

    • Registrer profil på noen få minutter
    • Oppdater kontaktinfo, legg til fagområder, konsulenter og adminstratorer
    • Få enkel oversikt over konsulenter på oppdrag

For samarbeidspartnere

God oppfølging

Under et konsulentopppdrag støtter vi konsulentene hele veien. Så når vi sier at vi er oppmerksomme, er det for å sikre en god oppstart, oppfølging og senere avslutning av et oppdrag.

Til kundene presenterer vi alltid den etterspurt ekspertisen som de ber om. Finner vi en aktuelle kandidat, gir vi støtte i intervjuprosessen i møte med kunden. Hun blir utstyrt med nyttige verktøy, får tips til CV-en og hjelp til forberedelse til intervju.

Konsulenter i oppdrag kan timerapportere i konsulent-app-en vår, og dere kan se alle kontrakter i Supplier-modulen. Konsulenten blir fulgt opp helt til oppdraget er over, og vi kan hjelpe med forlengelse hvis mulig.

Avtal et møte med oss for å høre om mulighetene til samarbeid.

en mann intervjuer en konsulent

Hver uke intervjuer vi konsulenter for nye oppdrag og prosjekter. Som samarbeidspartner for løpende konsulentoppdrag kan også deres  konsulenter og IT-spesialister være aktuelle.

ProData Consult’s nearshoring as a service gives you access to a fully scalable development department in Poland.

Fordeler som partner

1

Prosjekter og oppdrag til deres konsulenter

2

Tilgang til private og offentlige rammeavtaler

3

IT-plattform for enkel administrasjon

4

Proaktivt samarbeid med lojale konsulenter

5

En partner som lytter til dere

 Bli vår samarbeidspartner

Vi har oppdragene – dere er spesialistene
– registrer selskapet og kom i gang!