Category: Consultant Case

En fantastisk match

Partnerskapet med emagine passer meg perfekt, fordi jeg blir synlig for hele deres portefølje av klienter. På den måten kan jeg yte høy kvalitet og sørge for at kundene blir fornøyde, i stedet for å bruke unødvendig tid på å jakte etter nye oppdrag.

Steffen Jørgensen, software utvikler - Danmark

Steffen Jørgensen consultant

Som en frilanskonsulent er det ikke nok å eksellere innenfor sitt fagfelt og levere topp kvalitet til kundene. Du skal også være synlig for nye kunder.

Partnerskapet med emagine passer meg perfekt, fordi jeg blir synlig for hele deres portefølje av klienter. På den måten kan jeg yte høy kvalitet og sørge for at kundene blir fornøyde, i stedet for å bruke unødvendig tid på å jakte etter nye oppdrag.

I tillegg til å knytte meg til potensielle kunder, hjelper de meg med å finpusse CV-en min og å forberede meg til kundeintervju. Og er det noen små problemstillinger i kontrakten, sørger de for å fikse det i forhandlingene.

Det er en perfekt match – både for kundene og meg.

Steffen Jørgensen
programvareutvikler

Steffen Jørgensen software developer

 

  Jeg kan yte høy kvalitet og sørge for at kundene blir fornøyde, i stedet for å bruke unødvendig tid på å jakte etter nye oppdrag

Steffen Jørgensen

 


Blog

Read more consultant cases

left-arrow
right-arrow

Mateusz Dudkiewicz: emagine promoterer meg og mitt arbeid
Consultant testimonials
Nearshoring

Mateusz Dudkiewicz, Cloud-ingeniør

Mateusz Dudkiewicz – Nearshoring-konsulent: Det er mye å si om emagine – de gir meg stabilitet og støtte i konsulentreisen, de har åpne prosesser og betaling skjer i henhold til avtalen. Og muligheten for å jobbe for skandinaviske kunder er faktisk en av de største fordelene jeg opplever.

Illustrasjon med Øivind Skjeggestad
Consultant testimonials

Øivind Skjeggestad, forretningskonsulent i ERP

Som selvstendig konsulent kan Øivind Skjeggestad styre mye av tiden sin selv mellom prosjekter og oppgaver. Konsulentlivet gir ham mulighet til balanse i livet.

Roy Johansen in an office environment
Consultant testimonials

Roy Johansen, rådgiver og forretningsutvikler

I en jobbskifteprosess ble Roy kjent med emagine og muligheten for å bli uavhengig frilanser. Et av oppdragene var veldig spennende, og sammen med emagine landet vi oppdraget i et større sykehusprosjekt, forteller han ivrig.

Louise Gewecke Kristensen
Consultant testimonials

Louise G. Kristiansen, prosjektleder

Det har vært en perfekt match med prosjektene emagine har skaffet meg, og faktureringen fungerer perfekt.

Steffen Jørgensen consultant
Consultant testimonials

Steffen Jørgensen, programvareutvikler

Partnerskapet med emagine passer meg perfekt, fordi jeg blir synlig for hele deres portefølje av klienter.

Cathrine Nagell
Consultant testimonials
Expert stories

Fra erfaren direktør til ettertraktet forretningskonsulent

Etter 26 år i fast jobb innen samme firma ønsket Cathrine Nagell å bli konsulent. Det ble startskuddet for en ny karriere som ettertraktet forretningskonsulent, rådgiver og prosjektleder.

Niels_Erik Jørgensen
Consultant testimonials

Niels-Erik Jørgensen, prosjektleder

emagine er min partner som forstår at hvis de skal lykkes, må jeg som konsulent gjøre jobben min bra. Og dette skinner gjennom i den servicen de gir meg som konsulent.

Blog

Explore our blog

left-arrow
right-arrow

Intervjuer er på CV i et møte
Succeed as a consultant

Skriv CV som fremhever din profil og gir deg konsulentoppdrag

En god CV for forretnings og IT-konsulenter gir muligheter til spennende oppdrag. Som konsulent skal du skrive en CV som gir deg det avgjørende intervjuet. Få våre gode råd hva du må huske å inkludere i CV-en og hvordan du finner profilen din.

Kvinnelig prosjektleder leder et møte med fire engasjerte deltakere
Expertise strategy
Succeed as a consultant

Fem kjennetegn på en god IT-prosjektleder

God IT-prosjektledelse krever en bred vifte med evner til å lede prosesser og en rekke personlige egenskaper for å lykkes. Lær mer om hvilke individuelle kompetanser en god prosjektleder bør ha og praktisere.

En mann ser på laptopskjerm hvor det er intervju og flere deltakere
Succeed as a consultant

Få konsulentoppdrag: Unngå disse 4 feilene i intervjuet med kunden

Hvordan forbereder man seg til intervju for konsulentoppdrag?

Et vellykket intervju med kunden er avgjørende for å overbevise at man er den beste til oppgaven. Forstå hva du bør kunne, hvordan du forbereder deg og hvilke andre faktorer som påvirker at du får prosjektoppdraget.

Unge kvinnelig konsulent med attitude
Succeed as a consultant

Bli IT-konsulent #2: Praktiske oppstartstips som selvstendig IT-konsulent

Det behøver ikke være komplisert å starte opp. Vi gir deg svarene på det du trenger å vite om valg av selskapsform, og belyser mange av de praktiske forholdene for å bli en uavhengig konsulent og selvstendig næringsdrivende. Guide nr 2 av 2

An experienced consultant smiling in a meeting with two others
Succeed as a consultant

Bli IT-konsulent #1: Hvordan starte som selvstendig IT-konsulent?

Er du en IT-ekspert med flere års erfaring og drømmer du om å jobbe selvstendig og være din egen sjef. Det er faktisk ikke så komplisert å komme i gang, og vi har gjort det enklere for deg. Som frilanser får du mange muligheter, men du møter også utfordringer. Sjekk hva som kreves og hvordan du kommer i gang. Guide nr 1 av 2

Illustration of a LinkedIn profile
Succeed as a consultant

LinkedIn: Slik får du profilen din til å skille seg ut

Som konsulent er LinkedIn en av de beste sosiale plattformene å markedsføre din profesjonelle profil. I dette innlegget får du noen tips og råd hvordan du bør oppdatere din LinkedIn-profil for å bli funnet for framtidige oppdrag.

Senior consultant with beard looking self assured
Succeed as a consultant

Fem personlighetstrekk som kjennetegner en god konsulent

For å oppnå suksess som konsulent bør man være støpt av et helt spesielt kaliber. Er du dyktig og selvsikker, men også ydmyk nok til å innrømme egne svakheter? Sjekk hvilke karaktertrekk du bør ha for å lykkes som konsulent.