Category: Consultant testimonials

Hjalp meg med å realisere drømmen om å bli frilanser

emagine er min partner som forstår at hvis de skal lykkes, må jeg som konsulent gjøre jobben min bra. Og dette skinner gjennom i den servicen de gir meg som konsulent.

Niels-Erik Jørgensen, prosjektleder - Danmark

Niels_Erik Jørgensen

Som teknisk IT-prosjektleder i faste stillinger i store deler av min karriere, har jeg lenge drømte om å bli frilanskonsulent. Nye utfordringer og ønske om å endre balansen mellom arbeid og fritid motiverte meg. For å hjelpe meg med denne overgangen falt valget på emagine.

De hjalp meg med å realisere drømmen min.

 

emagine kjenner kundenes behov og kan enkelt matche konsulentprofiler med riktige oppdrag.

Dette bidrar til å åpne dører til interessante utfordringer hos internasjonale selskap, takket være deres rammeavtaler med et ekspanderende nettverk av kunder. Dermed kan jeg raskt og effektivt få jobber i utfordrende prosjekter som passer min erfaring, kompetanse og behov.

 

Gode råd, trygghet og suksess

Prodata Consult er der for meg fra start til slutt av prosjektet. De tilbyr sparring hvis og når jeg trenger det, og de gir meg en følelse av trygghet i frilanslivet, hvor man normalt er helt overlatt til seg selv. Dessuten tilbyr de faglige utviklingskurs til gode priser, årlig julebord og andre dialogmøter med Account Manager.

Dette gir muligheter for utveksling av ideer og få tilbakemeldinger, som nettopp bidrar til vellykket gjennomføring av frilansoppdrag.

emagine er min partner som forstår at hvis de skal lykkes, må jeg som konsulent gjøre jobben min bra. Og dette skinner gjennom i den servicen de gir meg som konsulent.

Niels-Erik Jørgensen
prosjektleder


 

  De tilbyr sparring hvis og når jeg trenger det, og de gir meg en følelse av trygghet i frilanslivet,

Niels-Erik Jørgensen

 


Blogg

Les flere konsulent-caser

left-arrow
right-arrow

Mateusz Dudkiewicz: emagine promoterer meg og mitt arbeid
Consultant testimonials
Nearshoring

Mateusz Dudkiewicz, Cloud-ingeniør

Mateusz Dudkiewicz – Nearshoring-konsulent: Det er mye å si om emagine – de gir meg stabilitet og støtte i konsulentreisen, de har åpne prosesser og betaling skjer i henhold til avtalen. Og muligheten for å jobbe for skandinaviske kunder er faktisk en av de største fordelene jeg opplever.

Illustrasjon med Øivind Skjeggestad
Consultant testimonials

Øivind Skjeggestad, forretningskonsulent i ERP

Som selvstendig konsulent kan Øivind Skjeggestad styre mye av tiden sin selv mellom prosjekter og oppgaver. Konsulentlivet gir ham mulighet til balanse i livet.

Roy Johansen in an office environment
Consultant testimonials

Roy Johansen, rådgiver og forretningsutvikler

I en jobbskifteprosess ble Roy kjent med emagine og muligheten for å bli uavhengig frilanser. Et av oppdragene var veldig spennende, og sammen med emagine landet vi oppdraget i et større sykehusprosjekt, forteller han ivrig.

Louise Gewecke Kristensen
Consultant testimonials

Louise G. Kristiansen, prosjektleder

Det har vært en perfekt match med prosjektene emagine har skaffet meg, og faktureringen fungerer perfekt.

Steffen Jørgensen consultant
Consultant testimonials

Steffen Jørgensen, programvareutvikler

Partnerskapet med emagine passer meg perfekt, fordi jeg blir synlig for hele deres portefølje av klienter.

Cathrine Nagell
Consultant testimonials
Expert stories

Fra erfaren direktør til ettertraktet forretningskonsulent

Etter 26 år i fast jobb innen samme firma ønsket Cathrine Nagell å bli konsulent. Det ble startskuddet for en ny karriere som ettertraktet forretningskonsulent, rådgiver og prosjektleder.

Niels_Erik Jørgensen
Consultant testimonials

Niels-Erik Jørgensen, prosjektleder

emagine er min partner som forstår at hvis de skal lykkes, må jeg som konsulent gjøre jobben min bra. Og dette skinner gjennom i den servicen de gir meg som konsulent.