Category: Client Case

Saxo Bank Case: Skalering med talenter fra Polen

Da Saxo Bank ikke fant tilgjengelige eksperter i Danmark, vendte de blikket mot Polen og nearshoring.

Arne Henningsen, Saxo Bank - Danmark

Saxobank

Som en global aktør i en konkurransepreget og dynamisk sektor der IT spiller en stor rolle, er det viktig for bedriften å ha tilgang til de riktige IT-talentene. Det er absolutt nødvendig å levere etter strenge tidsfrister og å skaffe et konkurransefortrinn, det gjaldt også for Saxo Bank.

Med de oppgavene som stod foran dem, var det vanskelig å finne flinke folk med ekspertise innen front-end teknologier som JavaScript.

Da Saxo Bank stod foran disse oppgavene vendte de blikket mot Polen og nearshoring.

 

Fikk mulighet til å skalere opp

Siden Saxo Bank startet med nearshoring i 2017 har de hatt muligheten til å skalere opp og sette inn ekstra innsats på nye områder, etterhvert som behovene oppstår. Saxo Bank har også erfart at de ikke bare får tilgang til dyktige konsulenter, de er også dedikerte til jobben.

emagine har vært ansvarlige for å finne de riktige IT-konsulentene til Saxo Bank og det administrative arbeidet med nearshoring gjennom hele denne perioden.

Blogg

Les flere anbefalinger

left-arrow
right-arrow

Illustrasjon Oslo Bjørvika
Client cases
Expertise strategy

Case: emagine leverer komplette team til offentlig sektor

emagine leverer kompleks spesialistkompetanse til krevende prosjekter med landets beste konsulenter. Les hvordan emagine har bidratt til tre prosjekter i offentlig sektor.

Anders Bjerkestrand sitter og blir intervjues i Warszawa
Client cases
Nearshoring

Eika: Ikke vanskelig å komme i gang med Nearshoring

(VIDEO) Eika valgte Nearshoring for å få kostnadskontroll og få fatt i de mange dyktige konsulentene som finnes i Polen. Med emagines hjelp har de nå mange dyktige utviklere og hyggelige polske kolleger på jobb som fungerer godt i deres produktteam, forteller Anders Bjerkestrand fra Eika i dette videointervjuet.

Eirik Wang CTO i Optio Incentives
Client cases
Nearshoring

Optio Incentives: Fra 4 til 15 utviklere på ett år

Der mange bedrifter sliter med å finne IT-kompetanse og utviklere i Norge, har scaleup-selskapet Optio Incentives tenkt nytt og krysset landegrensene. Ved hjelp av emagine har de fått tilgang til erfarne IT-utviklere i Warszawa til deres selvbetjeningsplattform.

Anders Bjerkestrand
Client cases

Eika gruppen: emagine gir oss ekstra utviklingskapasitet

Finanskonsernet Eika Gruppen er en IT-intensiv-organisasjon med stort behov for dyktige utviklere til sine avanserte IT-løsninger. De har valgt emagine som en av sine leverandører av IT-kompetanse.

Flemming Kirkskov
Client cases

Saxo Bank Case: Skalering med talenter fra Polen

emagine har vært ansvarlige for å finne de riktige IT-konsulentene til Saxo Bank og det administrative arbeidet med nearshoring gjennom flere år.

Henrik Buchholt Bach and Gunri Kallsberg Ellefsen
Client cases

SDC: Nearshoring er en strategisk prioritering

SDC bruker lokal arbeidskraft i tillegg til nearshoring-konsulenter for å supplere og forsterke et allerede sterkt og effektivt team av medarbeidere. Det er en strategisk prioritet for SDC å bruke mulighetene som ligger i nearshoring, til å skalere ressursene etter behov.

Sebastian Norling
Client cases
Nearshoring

DPOrganizer: Den nødvendige fleksibiliteten for en start-up

DPOrganizer innså raskt Polens store potensiale som nearshoringlokasjon. IT-utviklerne har gode ferdigheter, men de legger også stolthet i arbeidet. Det betyr at de leverer mer enn forventet.